Leverans

Det är fri frakt vid köp över DKK 700 till paketbutiker. Handlar du under 700 DKK kostar frakten från 39 DKK.

Leverans av din beställning sker snarast möjligt, efter att vi har mottagit din beställning. Vår leveranstid i Sverige är mellan 2-3 vardagar. Vi skickar din beställning med DHL.

Du kommer att få ett mejl och/eller ett SMS med spårningsnummer och möjlighet att följa din order.

Hos KnowledgeCottonApparel.se kan du endast få din beställning levererad till en adress i Sverige.

Ångerrätt

Om du ångrar ditt köp har du 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten löper från den dag då du har tagit emot varan. Du har mottagit varan när den till exempel har lämnats i din brevlåda, när den enligt överenskommelse med dig har lagts i en box eller liknande, eller när den har levererats till din arbetsplats. Om varan har lagts i en postbox eller paketbutik, löper ångerrätten från det att du har hämtat den i postboxen/paketbutiken. Om du inte hämtar paketet inom fristen kommer paketet att skickas tillbaka till oss.

Om fristen löper ut en helgdag, lördag, julafton eller nyårsafton förlängs fristen till följande vardag. Om flera olika varor har beställts i en order, men levererats separat, löper perioden från mottagandet av den sista varan.

Du ska inom fristen för ångerrätten meddela oss skriftligen om du önskar häva köpet. Meddelandet ska skickas via mejl till vår kundservice på shop@knowledgecottonapparel.se - därefter har du 14 dagar på dig att returnera varan. Alternativt kan du välja att returnera dina varor inom ångerfristen. Detta ser vi också som användning av ångerrätten.

Du förlorar din ångerrätt om du öppnar förpackningen på varor som av hälso- eller hygienmässiga skäl inte lämpar sig att returneras, till exempel underkläder

Retur av ordern

Vi har gjort returer lätta. Logga bara in HÄR med din e-post och ordernummer. Du får då en returetikett via e-post. Ordernumret skulle se ut så här: COM0000
Observera att det tillkommer en returavgift, som varierar beroende på var paketet ursprungligen levererades.
• Danmark: 39 DKK
• Europa*: 10 EUR
Returavgiften dras automatiskt från din återbetalning när vi har tagit emot returen.


* Tyvärr stöder vi inte en förbetald returetikett för dessa länder: Bulgarien, Kroatien, Cypern, Estland, Irland, Lettland, Litauen, Malta, Rumänien, Slovenien. Om du vill returnera din vara från ett av dessa länder, vänligen kontakta ditt lokala postkontor för att skicka varan till vår lageradress som anges i våra allmänna villkor.

Kom ihåg att fylla i returformuläret som skickades tillsammans med din order.
Om du inte använder retursedeln är vår returadress:

KnowledgeCotton Apparel A/S
Orebygaardvej 11
DK-7400 Herning
Danmark
Att: B2C Retur

Vid retur ska du se till att varorna är lämpligt paketerade. Du har nämligen själv ansvaret för paketet/varorna till dess att vi har tagit emot dem. Spara därför postens kvitto samt eventuellt referens- och spårningsnummer.

Viktigt! Om du har flera ordrar som du vill returnera kan du inte skicka dem i ett och samma paket. Du ska skicka ordrarna separat och då använda den retursedel som stämmer överens med respektive order. Annars kan inte orderbeloppet betalas tillbaka.

Förlorad returrätt

Du kan förlora ditt köpbelopp, helt eller delvis. Det kan inträffa om varans värde har minskat på grund av att:

- du faktiskt har använt varan
- varan har spår av främmande dofter såsom parfym eller rök eller visar andra tecken på användning/slitage
- den har blivit skadad medan du hade ansvaret för den
- du har hanterat varan på annat sätt än som var nödvändigt för att kunna ta reda på varornas natur, egenskaper eller funktionssätt
- du inte har följt de begränsningar i ångerrätten som följer av plombering, varutyp etc.
- varans plombering eller förpackning är bristande eller i väsentligen försämrat skick i sådan grad att det påverkar varans värde.

Vänligen notera: Alla returnerade varor ska returneras i samma skick som du mottog dem. Det vill säga varorna får inte vara skadade, smutsiga eller använda (förutom för att prova), och att alla prislappar och etiketter ska vara orörda.

Återbetalning
När din retur är registrerad på vårt lager kommer vi så snart som möjligt behandla den och återbetala beloppet. Notera att det kan ta upp till 14 dagar från det att du skickar din returorder till dess att vi har återbetalat pengarna till dig. Notera att PayPal har en handläggningstid på 30 dagar.
Så snart din retur har behandlats kommer du att få en bekräftelse via mejl från oss. Beloppet kommer alltid överföras till samma betalningsmedel som du använde när du betalade köpet. Tidpunkten när pengarna kommer till ditt konto beror på din bank samt vilket betalningsmedel du använde vid beställningen.

Byte
Det är tyvärr inte möjligt att byta en vara. Däremot kan du returnera din order och vi kommer därefter återbetala ditt köp så du kan lägga en ny order. Varor som har köpts på rea eller med rabattkod kan endast beställas på nytt med samma erbjudande i de fall som det rabatterade priset fortfarande gäller i webbutiken.

Link til vor handelsvillkor

Senast reviderad 26 september 2023